3170.jpg
 

Over Myra Haarverzorgers

Myra Haarverzorgers wordt gedreven door een team van zeer goed opgeleide en enthousiaste haarstylisten. Onze visie is dat wij verder kijken dan haar. De balans tussen coupe, kleur en gezicht moeten perfect zijn. U bent daarom altijd welkom om onder het genot van een lekker kopje koffie of thee een vrijblijvend advies te krijgen zodat wij voor u het perfecte kapsel creëren.

Onze inspiratie halen wij vooral van grote show’s, streetware en buitenlandse trips. Ook social media is tegenwoordig een geweldig iets om ideeën op te doen, en omdat wij als team er enorm van houden om te brainstormen, groeien daar meestal geweldige eindresultaten uit.

Kortom, wij zijn een salon die constant bezig is met het vak, door te kijken en te zoeken naar steeds weer meer innoverende producten en technieken, zodat wij onze clientèle steeds het beste kunnen aanbieden op het gebied van uiterlijke verzorging.

Een goed voorbeeld hiervan is dat onze laatste filosofie gericht is op het steeds sterker maken van het haar, d.m.v haarkleuringen, behandelingen en zeer gespecialiseerde producten.

Myra

 

Ons Team

3254.c.jpg

Myra

Myra is al jong het kappersvak ingerold dankzij de inspiratie van haar moeder.

Ze heeft een aantal jaren als artistic teamlid van Sebastian International door heel europa gereisd en gewerkt op grote shows. Daarna heeft Myra de zaak van haar moeder overgenomen.

Dankzij Myra haar creativiteit heeft ze al diverse keren aan wedstrijden deelgenomen en prijzen gewonnen. Waaronder de L'Oreal Color Trophy en de Coiffure Award.

3320.jpg

Linda

Linda is als leerling begonnen bij Myra Haarverzorgers en opgegroeid als een creatief en gedreven haarstylist.

Linda heeft zich gespecialiseerd in het kleuren.

 
3285.c.jpg

Kristel

Kristel is al enkele jaren werkzaam bij Myra Haarverzorgers. Ze is heel technisch en precies in wat ze doet.

Net als Myra, is ook Kristel genomineerd geweest bij de Coiffure Award (young talent).