Myra over Eleven Australia

ELEVEN is een enerverend jong product! Onze ervaring in de salon is dat het zeer toegankelijk is voor de consument. De prijs kwaliteit is uitstekend, mooie verpakkingen en een ruime keuze aan product. Onze favoriet en met stip op nr 1 is de Keep My Colour Blonde lijn; daar kan geen ander product tegen op. Een andere topper is de Hair Miracle Treatment, dat is een product dat eigenlijk iedere vrouw in haar assortiment zou moeten hebben. Kortom wij werken met plezier met ELEVEN en loop gerust een keer binnen voor een vrijblijvend advies.

 

Australian. Simple. Effective

 

“Haircare doesn’t need to be complicated, it just needs to work.”

Joey Scandizzo (3x Australisch Hairdresser of the Year) en Andrew O'Toole (Australische fotograaf van het Jaar) zijn in 2011 het merk Eleven Australia gestart. Vooral Joey had, vanuit zijn kappers achtergrond, een grote behoefte aan een range van simpele maar doeltreffende producten die door zijn personeel en de cliënten in zijn salon gemakkelijk te begrijpen zou zijn. Een merk dat de Australische levensstijl belichaamt en perfect pas bij de Nederlandse "way of life".

It all started with Miracle Hair Treatment

Ze beginnen in eerste instantie met één product; Miracle Hair Treatment. Dit product blijkt zo succesvol dat de lijn al snel wordt uitgebreid tot een volwaardig assortiment van 29 producten. De namen van de producten vertellen wat ze doen waardoor het gemakkelijk is om het juiste product te vinden. Ze zijn erg eenvoudig in gebruik maar mocht er toch behoefte zijn aan meer informatie: op het YouTube kanaal en op deze website laten we zien hoe je een bepaalde look creëert of een specifiek product gebruikt.

 

Simple hair products

De ELEVEN Australië producten bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals avocado-olie, zijde aminozuren en organische arganolie. De stylist tips helpen je om het maximale uit ieder product te halen en de gewenste stijl te maken.

Effectieve producten worden gemaakt met effectieve ingrediënten zoals:

Avocado-olie // komkommer // soja eiwitten // tarwe proteïnen // papaja extract // macadamia-olie // zijde aminozuren // kokosnoot-olie // shea butter // argan-olie

De recyclebare verpakking heeft PETA goedkeuring.